Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Partnerszervezetek pályázatai

Partnerszervezetek pályázatai

Állatbarát Óvoda pályázat

Az „Állatvédelem gyerekeknek” szerkesztőbizottsága az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi, Jogi, Elemző- és Módszertani Központjának szakmai támogatásával pályázatot hirdet óvodák számára az „Állatbarát Óvoda” és az „Év Állatvédő Óvodája 2023” címekért.

A pályázatra olyan óvodák jelentkezését várjuk, akik a 2022/2023 nevelési évben kiemelkedően sokat tesznek az állatvédelemért, és arra törekednek, hogy beépítsék a felelős állattartást a nevelésbe változatos és kreatív programok segítségével.

Állatbarát Általános Iskola pályázat

Az „Állatvédelem gyerekeknek” szerkesztőbizottsága az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi, Jogi, Elemző- és Módszertani Központjának szakmai támogatásával pályázatot hirdet általános iskolákszámára az „Állatbarát Általános Iskola” és az „Év Állatvédő Általános Iskolája 2023” címekért.

A pályázatra olyan általános iskolák jelentkezését várjuk, akik a 2022/2023 tanévben kiemelkedően sokat tesznek az állatvédelemért, és arra törekednek, hogy beépítsék a felelős állattartást a nevelésbe változatos és kreatív programok segítségével.

Állatbarát Középiskola pályázat

Az „Állatvédelem gyerekeknek” szerkesztőbizottsága az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi, Jogi, Elemző- és Módszertani Központjának szakmai támogatásával pályázatot hirdet középiskolákszámára az „Állatbarát Középiskola” és az „Év Állatvédő Középiskolája 2023” címekért.

A pályázatra olyan középiskolák jelentkezését várjuk, akik a 2022/2023 tanévben kiemelkedően sokat tesznek az állatvédelemért, és arra törekednek, hogy beépítsék a felelős állattartást a nevelésbe változatos és kreatív programok segítségével.

Ajándékozz mesét Karácsonyra a gyermekvédelemben élőknek!

Most itt a lehetőség, hogy megajándékozd a gyermekvédelemben élőket egy mesével! Nincs más dolgod, mint elővenni egy állatokról szóló mesét, és felolvasni azt egy kamera előtt. Ha készen vagy, küldd el nekünk. A videó egy privát YouTube csatornára kerül fel, amit eljuttatunk a gyermekvédelemben élőknek.