2023. szeptember 9. 18:50

„Állatbarát Gyógypedagógiai Intézmény” és „Év Állatvédő Gyógypedagógiai Intézménye 2024”

Az „Állatvédelem gyerekeknek” szerkesztőbizottsága az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi, Jogi, Elemző- és Módszertani Központjának szakmai támogatásával pályázatot hirdet gyógypedagógiai intézmények számára az „Állatbarát Gyógypedagógiai Intézmény” és az „Év Állatvédő Gyógypedagógiai Intézménye 2024” címekért.

A pályázatra olyan gyógypedagógiai intézmények jelentkezését várjuk, akik a 2023/2024-es tanévben kiemelkedően sokat tesznek az állatvédelemért, és arra törekednek, hogy beépítsék a felelős állattartást a nevelésbe változatos és kreatív programok segítségével.

Pályázók köre: minden magyarországi és határon túli magyar gyógypedagógiai intézmény

Az értékelés szempontjai, feltételek:

Az „Állatbarát Gyógypedagógiai Intézmény” és az „Év Állatvédő Gyógypedagógiai Intézménye 2024” pályázat értékelése a jelentkezési lapon megadott szempontok alapján, pontrendszerben történik. A teljesült feltételeket a rövid írásbeli bemutatáson túl képekkel és/vagy videókkal szükséges igazolni.

Beküldés:

allatvedelemgyerekeknek@gmail.com

A beérkező pályamunkákat neves szakmai zsűri bírálja el.

Az érvényes pályázat feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és a kötelező mellékletek határidőn belüli beküldése.

A pályázati felhívást és a kitöltendő dokumentumokat innen lehet letölteni:

https://allatvedelemgyerekeknek.hu/projektek/

Az „Év Állatvédő Gyógypedagógiai Intézménye 2024” pályázaton az első 3 helyezettet díjazzuk, az oklevélen túl meglepetésekkel és nyereményekkel is készülünk. Az „Állatbarát Gyógypedagógiai Intézmény” pályázaton a feltételeknek megfelelt intézményeket díjazzuk oklevéllel.

Pályázati menetrend:

A pályaművek beküldési határideje: 2024. április 30.

Nevezés: allatvedelemgyerekeknek@gmail.com

Zsűrizés: 2024. május

Eredményhirdetés: 2024. június

Jelentkezési lap

Szülői ajánlólevél